az építés művészete

Az Art ‘N Bau két fiatal, de tapasztalt építészmérnök víziója az épített környezet minőségi fejlesztésére a tervezőasztaltól a kivitelezésen át a műszaki ellenőrzésig.

Vállalkozásunk abban különleges, hogy a tervezés–építés teljes folyamatában, annak minden fázisában tapasztalt és gyakorló építészmérnökökkel nyújtunk támogatást.

Az elmúlt több mint egy évtizedben elért eredményeink mellett kivételes erősségünk, hogy beszéljük a munkafolyamat minden résztvevőjének nyelvét és ismerjük a gondolkozási sémákat. Ezek konfliktusai sok ígéretes projektet futtathatnak zátonyra – aminek megelőzésében, a munka minőségi és a megrendelői igények szerinti sikeres elvégzésében számtalan referenciával rendelkezünk.

Hiszünk az épített környezet funkcionalitásának, minőségi kivitelezésének és szépségének erejében. E hármas elvnek megfelelően dolgozunk akkor is, amikor a tervező asztal mellett az ügyféllel együtt papírra vetjük az álmokat és akkor is, amikor védőfelszerelésben embereket irányítva a terepen biztosítjuk, hogy minden megfeleljen az elvárásoknak és az elképzelések a szemünk előtt váljanak valósággá.

A legmagasabb szintű építőipari szolgáltatás érdekében cégünk két különálló mérnöki divízióval rendelkezik. Az ANB Construct csapatát az ipari és mezőgazdasági épületek, raktárcsarnokok generálkivitelezésére specializálódva hoztuk létre, míg az ANB Inside a legmagasabb minőségű belsőépítészeti generálkivitelezés zászlóshajója, legyen szó irodáról, vagy közintézményről.

Kérem, lépjen velünk kapcsolatba, ha minőségi, az építési értéklánc minden állomását ismerő, szakértői partnerre van szüksége álmai megvalósításához.


Ránk számíthat

construct logo_edited.png
inside logo_edited.png
 

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 92.

Iroda: 1095 Budapest, Tinódi utca 7.

artnbau@ratnbau.hu

Tel: +36-20/961-39-81 

  +36-20/435-96-40 

  • Google Places - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • facebook
  • behance_edited
  • Google Places - Black Circle

© 2018 by Art 'N Bau Kft.